Humbrol sprej email lak AD6998 - No 49 Varnish Matt 150ml


Výrobce :
ACME
Sklad :
na dotaz
Kód :
31-AD6998
179,-Kč

Detailní popis

K čemu se Enamel Varnish používá?
Jedná se o lak vhodný pro nanášení na emailové barvy. Nátěr chrání a vytváří na něm matný povrch.

Podklad
Široká škála povrchů včetně většiny plastů, dřeva, skla, keramiky, kovu, kartónu, ale i sádry či sololitu opatřených penetračním nátěrem. Hodí se i pro většinu použití v kutilství či při ošetřování aut. Vždy však lak předem vyzkoušejte na malé testovací ploše, abyste se ujistili, že je pro daný materiál vhodný.

Krytí
Závisí na tloušťce nanášených vrstev.

Použití
Lak ve spreji. Lak stříkejte z alespoň 25 cm vzdálenosti od povrchu a nádobou přitom pohybujte rovnoměrně tam a zpět. Po zaschnutí povrch vyleštěte měkkým suchým hadříkem.

Doba schnutí
15-30 minut

Jak Enamel Varnish očistit
Po použití otočte nádobu vzhůru nohama a na několik vteřin zmáčkněte trysku, která se tím pročistí. Vrstva laku je po zaschnutí trvalá.

Objem
150 ml

Bezpečnostní upozornění
Nebepečí! Extrémně hořlavý aerosol. Může způsobit ospalost nebo závratě. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Skladovat mimo dosah dětí. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. Zamezte vdechování par/aerosolů. Obsah/obal odstraňte v souladu s místními předpisy. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Tlakový obal: nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Chraňte před teplem/jiskrami/otevřeným plamenem/horkými povrchy. - Zákaz kouření. Pozor! Tento výrobek není hračka.

Příslušenství

Náhradní díly

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Přečíst si víc. Další informace